27 ostatných divov sveta : (Drugije 27 čudes) - Možejko, Igor Vsevolodovič: 1934-2003 (Mladé letá, 1974)
Kniha podrobne opisuje staroveké kultúrne pamiatky Blízkeho východu, Strednej Ázie, Indie, Cejlónu, Juhovýchodnej Ázie a Ďalekého východu.