Miluje hudbu, miluje tanec : (Loves Music, Loves to Dance) - Higgins-Clark, Mary, 1927-; Higgins-Clark, Carol, 1956- (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1994)
Vrah mladých dievčat, psychopat, ktorý sa nevyrovnal s psychickými traumami z detstva as raným milostným neúspechom, vyhľadáva svoje obete pomocou lákavého inzerátu v rubrike zoznámenie. Pri každom zločine opakuje ako rituál všetky detaiy, ktoré sprevádzali prevedenie prvý, ešte spontánny a nepripravených vraždy. Dievčatá však - s výnimkou prvej obete - zostávajú nezvestné, pretože vrah ich tela pochováva na vlastnom rozsiahlom a neprístupnom pozemku. Tým otřesnější sú zážitky ich blízkych, keď s odstupom dlhej doby začnú dostávať poštové balíky, ktoré majú všetky rovnaký obsah: Vždy jednu topánku obete a do páru k nej tanečné črievičku. Kniha má rýchly spád deja, veľmi napínavé scény, široký okruh podozrivých, až do posledného okamihu. Hrdinka románu Darcy Scottová je typom samostatnej a podnikavých žien, ktoré ku všetkým denným starostiam pribudne bolesť nad smrťou najbližšej priateľky a snaha prispieť čo najviac k vypátraniu vraha. Postup polície sa jej zdá spočiatku pomalý a preto sa pustí do pátrania na