Pokušenie bohatých - Coscarelli, Kate (Bestsellery, 1992)
Román je dômyselne posplietaná mozaika príbehov štyroch žien, ktoré hľadajú iný spôsob života ako dosiaľ. Svojimi rozhodnutiami menia seba i najbližšie okolie. Hľadajú odpovede na otázky, ako zosúladiť postavenie ženy, manželky a matky s vlastnou sebarealizáciou. ..