Láska a jej kat: Zážitky psychiatra - Yalom, Irvin D., 1931- (Svetová aréna, 1992)
V této knize autor vypráví příběhy deseti pacientů své psychoterapeutické praxe, kteří hledali v psychoterapii pomoc k zvládnutí běžných problémů každodenního života.