Nežná Ruby 3: Falošný lesk : (All that glitters) - Andrews, Virginia Cleo, 1923-1986 (Ikar, 1996)
Ruby žije so svojou osemmesačnou dcérou v rodnej zátoke a po dlhom váhaní prijme Paulov návrh, aby sa zaňho vydala a presťahovala do krásneho domu, ktorý dal pre nich postaviť. Na scéne sa objaví Beau, pravý otec dieťaťa. Keď sa dozvie, že sa Ruby vydala, vo svojom nešťastí podľahne zvodom jej sestry Gisselle.