Všetko získať : (Everything to gain) - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Slovenský spisovateľ, 1996)
Román sa odohráva v rušnom New Yorku, v Londýne, v rodinnom sídle v Yorkshire a v Connecticute, je to príbeh oslavujúci rodinu, priateľstvo a víťazstvo ľudského ducha. Hlavná hrdinka Mallory Keswicková po prežitej tragédii len pomaly nachádza nový zmysel života, objavuje svoje silné stránky. Pochopí, že ak nájde odvahu využiť ich, môže v živote ešte všetko získať.