Tá nová, môj brat a ja : (Die neue, mein bruder und ich) - Blobel, Brigitte, 1942- (Srdiečka, 1996)
Ronja je šťastná, keď si nové dievča v triede krásna červenovláska Annabella vyberie za kamarátku práve ju. No Annabella sa čoskoro začne zaujímať o jej brata Faba. Fabo má priateľku a tá stojí Annabelle v ceste. Annabella však dostane nápad, ako sa Katje zbaviť.