Tulák, zlodej : (Beggarman, Thief) - Shaw, Irwin, 1913-1984 (Eva, 1980)
Voľné pokračovanie románu Boháč, chudák. Autor sleduje osudy rodu Jordachovcov. Dej sa začína v 60-tych rokoch a končí v súčasnosti. Boj dvoch bratov z ďalšej generácie Jorachovcov...