Wiesbadenský kongres : (Der Weisbadener Kongress) - Vogt, Walter, 1927-1988 (Tvorba národov, 1980)
Autor vo svojom románe zobrazuje život lekárov a zamestnancov švajčiarského sanatória, ktoré dostalo subvenciu na vedecký výskum. A s ním prichádza mnoho osobných ambícií a intríg...