Ulrika - Wassermann, Jakob (Eva, 1987)
Hlavnou postavou je bystrá Ulrika, ktorá berie od života všetko čo jej ponúka. Zavetrí bohatstvo u skúpeho starožitníka, zvedie jeho syna a opantá si ostatných členov rodiny a zmocní sa vlastníctva rodiny...