Srnčia zver - Hell, Pavel, 1930-2009 (Príroda, 1979)
Monografia podáva kompletný súhrn informácií o srnčej zveri, o jej histórií na Slovensku, stavbe tela, chorobách, spôsobe života, chove, spôsobe lovu i trofejách.