Sestrička Laura: Dievčatá v bielom : (Florence et linfirmiere) - Pairault, Suzanne, 1897-1985 (Čajka, 1996)
Sestrička Laura je sympatická, no trochu tajomná hrdinka ďalšieho príbehu o mladých zdravotných sestrách. Laura Duvalierová príde do nemocnice v Rouville po ťažkej službe v Kambodži a nechce o sebe nič prezradiť, dokonca zanovito odmieta priazeň mladého lekára Clauda. Veľkú úlohu zohrá v tomto romániku Florence. Postupne sa zblíži s Laurou a pomôže jej vyriešiť zložitý problém z minulosti.