Záhada zmenšujúceho sa domu: Alfred Hitchcock a Traja pátrači - Arden, William: 1924-2005; Laurinc, Ondrej; Oravec, Marián: 1958-; Mydlo, Svetozár: 1948-2014 (Klub mladých čitateľov, 1990)
Prečo namaľoval Cameron dvadsať obrazov zmenšujúceho sa domu a kam zmizli po jeho smrti? Traja pátrači musia rozlúsknuť tento tvrdý oriešok, ak nechcú sklamať dôveru mladej grófky...