Tisícročie módy: Z dejín odievania na Slovensku - Zubercová, Magdaléna M. (Osveta, 1988)
Oblečenie v našich klimatických podmienkach bolo vždy jednou zo základných podmienok jestvovania človeka ako tvora spoločenského...