Tisícročie módy: Z dejín odievania na Slovensku - Zubercová, Magdaléna M.; Kramárová, Veronika; kolektív autorov; Krébesová, Juliana (Martin Osveta, 1988)
Oblečenie v našich klimatických podmienkach bolo vždy jednou zo základných podmienok jestvovania človeka ako tvora spoločenského...
Keywords: odevy; odievanie; dejiny; Slovensko; móda; Slovensko