Ocko : (Daddy) - Steel, Danielle, 1947- (Tatran, 1993)
Po dvadsiatich rokoch manželstva začína manžel - Oliver Watson - opäť budovať svoj vzťah k deťom - po tom, čo ho opustí manželka, aby našla "samú seba". Watson ide nakrúcať na západ USA zopár reklamných šotov. Vezme si so sebou aj svoje malé deti, s ktorými ho nechala jeho manželka Sarah po náhlom rozvode. Watson sa stretne s prekrásnou herečkou Charlotte , z ktorej sa stane skvelá náhradná mamička.