Tango pre Anu-Lauru : (Anna-Lauras Tango) - Friedrich, Joachim, 1953- (Mladé letá, 1994)
Bolo to v posledný deň pred letnými prázdninami, keď som v taxíku zazrela svojho mŕtveho otca. Mala som pocit, akoby mi niekto dal facku. V aute sedel ocko! To nie je možné. Veď je už takmer dva roky mŕtvy!" Príbeh, strhujúci ako argentínske tango...