Hady : (Snakes) - Firth, Rachel; Sheikh-Miller, Jonathan (Objavujte s nami, 2004)
Dnes poznáme približne tritisíc rôznych druhov hadov. Z toho však len päť z nich žije na našom území. Čo je vlastne had?