Medzi nami dievčatami 35: Veľká súťaž : (Girl Talk 35: Katie and Sabrina's Big Competition) - Blair, L.E., 1956- (Príroda, 1997)
Katie zapíše seba a Sabrinu do atletickej súťaže, ale zistí, že Sabrinu to až tak veľmi nezaujíma.