Telo : (The Body) - Ellis, Carol (Egmont Neografia, 1997)
Nikto nevie, čo sa naozaj stalo toho večera, keď Lisa Randolphová spadla z útesu. Hoci pád prežila, ostala ochrnutá a nemá. Potom najali stredoškoláčku Melanie, aby Lise čítala. Melanie čoskoro zistí, že Lisa sa jej snaží prezradiť nejaké tajomstvo. No, až keď sa Melanie ocitne v ohrození, pochopí, že Lisino tajomstvo je smrteľne nebezpečné...