Magazín rybára 1987 - Beleš, Jozef; Horský, Štefan, 1929- (Tatran, 1986)
Ročenka obsahuje kalendár s východmi a západmi slnka, odborné články aj beletristické príbehy, zaujímavosti zo sveta, krížovky, recepty, venované rybárom aj milovníkom a obdivovateľom prírody.