Žraloky (Sharks) - Sheikh-Miller, Jonathan; Kholová, Helena: 1932-; Zelinková, Lýdia (Agentúra Cesty Bratislava, 2004)
Poznatky o najznámejších druhoch, stavbe tela, ich zvláštne zmysly. História žralokov a ich rozoznávanie.
Register.
Keywords: prírodné vedy; zvieratá; žraloky; zoológia; knihy populárno-náučné pre deti