Pre zábavu (For kicks) - Francis, Dick, 1920-2010; Slobodník, Dušan, 1927-2001; Slobodníková, Viktória; Jusková, Katarína, 1947- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1997)
Prvotriedny krimipríbeh kráľa anglickej detektívky...
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; dostihové prostredie; Francis, Dick, vlastným menom Richard Stanley Francis (britský spisovateľ detektívnych románov. Tento bývalý džokej si získal dobré meno ako autor detektívok z dostihového prostredia, 31.10.1920 Lawrenny, Wales - 14.02.2010 Kajmanské ostrovy); Slobodník, Dušan (slovenský spisovateľ, literárny vedec, literárny kritik, scénárista, publicista, prekladateľ a politik. * 11.04.1927 Pezinok, Česko-Slovensko ľ ć 13.12.2001 Bratislava, Slovensko); próza; anglická literatúra - texty