Skrytá moc imunity - Nouza, Karel, 1930-; Ferenčík, Miroslav, 1932- (Martin Osveta, 1985)
Imunita a jej moc. Bez sebeobrany nelze žít - Utkání, v nichž umírají stamilióny lidí - Éra lovcú mikrobú - Velká neznámá: imunita - Výbava a schopnosti žravých buněk - Jak byl objeven ""doplněk"" a interferon - Mohla by to být zázračná zbraň proti vírusúm?...
Keywords: prírodné vedy; medicína; lekárstvo; fyziológia; imunológia; chémia; choroby; lymfocyty; alergie; výklady; príručky zdravia