Víchor nesmie zomrieť! - Brezina, Thomas, 1963- (Sedem labiek za Penny, 1997)
Radšej žiť v chaose, ako s tetou Dagmar pod jednou strechou! Dr. Moosburger, otec Penny, Kolumbusa a Romea, chce svojej rodine len pomôcť, aby počas matkinej neprítomnosti mali deti všetko, čo potrebujú. Teta Dagmar, napriek protestu detí, predsa len zavíta do pokojného, idylického prostredia ich vidieckeho sídla a usiluje sa vniesť poriadok do chaosu, ktorý momentálne v dome panuje. A pretože teta Dagmar nemá rada zvieratá, nie je pre Penny a jej bratov ťažké vymyslieť spôsob, ako ju z domu vyduriť. Okrem týchto starostí a mnohých povinností okolo domácnosti a v otcovej ambulancii má však Penny starosť aj o svojho obľúbeného žrebca Víchra. Práve on sa má totiž zúčastniť najnebezpečnejších dostihov na svete, ktoré prežije vždy iba niekoľko koní...