Medzi nami dievčatami 39: Kattie a nemožní príbuzní (Girl Talk 39: Katie and the Impossible Cousins) - Blair, L.E., 1956-; Trégerová, Eva; Belanová, Magdaléna (Bratislava Príroda, 1997)
Katiinu rodinu navštívia bohatí príbuzní.
Pre čitateľov od 12 rokov.
Keywords: príbehy autorské; dievčenské príbehy; dobrodružné príbehy; próza; americká literatúra - texty; pre čitateľov od 12 rokov; Blair, L.E., vlastným menom Katherine Alice Applegate. Písala tiež pod niekoľkými pseudonymami Alida E. Young, Chris Archer, Katherine Kendall a Elizabeth Benning (americká spisovateľka. Napísala sériu kníh Medzi nami dievčatami. Napísala viac ako sedemdesiat kníh pre dospievajúcich a iné knihy. Manžel spisovateľ Michael Grant. * 19.07.1956 Ann Arbor, Michigan, USA -)