Prvý dážď na mango - Böhm, Alfonz: 1930-1982; Gális, Jozef: 1939- (Bratislava Smena, 1974)
Autorova kniha z pôsobenia v západnej Afrike v rokoch 1964-1965 ako zdravotnícky expert v Kankane (Guinea).
Keywords: príbehy autorské; Böhm, Alfonz (slovenský lekár, spisovateľ. * 30.10.1930 Diviaky, Slovensko - 09.04.1982 Liptovský Mikuláš, Slovensko); spoločenské príbehy; africké prostredie; lekárske prostredie; Afrika; próza; slovenská literatúra - texty; Afrika