Pravá láska: Vypočuté a prerozprávané príbehy : (True Love) - Fulghum, Robert, 1937- (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1997)
Pravá láska je kniha príbehov o láske, ako ju nepoznáme i poznáme z dní všedných i sviatočných...