Prírodné katastrofy: Objavte hrozivú silu cunami, hurikánov, zemetrasení a sopečných erupcií - Watts, Claire: 1965- (Vidieť-Poznať-Vedieť, 2006)
Uvidíte sled udalostí, ktoré vedú od podzemného zemetrasenia až po obrovské vlny ničiace celé regióny. Čo sa deje, keď vybuchne sopka. Ako tornádo vytvára vetry s rýchlosťou až 300 km/4. Spoznáte čo sa stane, keď sa ničivý požiar vymkne spod kontroly. Ako klimatické zmeny pretvárajú našu planét. Dozviete sa ako nám technológia pomáha pri predpovedaní katastrof, skôr ako k nim dôjde. O situáciách, za akých sú ľudia schopní uzdraviť sa a znovu vybudovať svoj život.