Akty X: Tiger, tiger! 3. zv. (The X-Files: Tiger, Tiger) - Martin, Les, 1934-; Carter, Christopher, 1956-; Jarnatt, Steve de (Akty X, 1997)
Ďalší z cyklu príbehov televízneho seriálu Akty X. V Idahu vyčíňa šialený slon a Agent Mulder začína tušiť, že v tomto prípade hrajú svoju rolu mimozemšťania. Spolu s Danou Scullyovou sa vydávajú na cestu plnú divokých zvratov. Podarí sa Scullyovej a Mulder rozlúštiť záhadu podozrivého safari, alebo sa sami stanú jeho obeťami?