Akty X: Tiger, tiger! 3. zv. (The X-Files: Tiger, Tiger) - Martin, Les, 1934-; Carter, Christopher, 1956-; Jarnatt, Steve de; Koršňáková, Paulína (Bratislava Mladé letá, 1997)
Ďalší z cyklu príbehov televízneho seriálu Akty X. V Idahu vyčíňa šialený slon a Agent Mulder začína tušiť, že v tomto prípade hrajú svoju rolu mimozemšťania. Spolu s Danou Scullyovou sa vydávajú na cestu plnú divokých zvratov. Podarí sa Scullyovej a Mulder rozlúštiť záhadu podozrivého safari, alebo sa sami stanú jeho obeťami?
Pre čitateľov od 14 rokov.
Keywords: príbehy autorské; kriminálne príbehy; dobrodružné príbehy; mysteriózne príbehy; Martin, Les (americký spisovateľ, najmä kníh pre mladých čitateľov. Napísal niekoľko kníh v The Young Indiana Jones Chronicles a The X-Files série. Nar. 1934 -); mágia; sci-fi; sfilmované príbehy; próza; americká literatúra - texty; pre čitateľov od 14 rokov