Kamaráti z Mokrej štvrte - Špeťko, Andrej, 1936- (Kanianka Úsmev, 1993)
V tejto knihe som si zobral na mušku troch nekonkrétnych kamarátov, ktorí často navštevovali populárnu Košovskú pivnicu i motorest až do roku 1990, keď sa jeden z nich musel presťahovať kôli asanácii obce podobne ako väčšina mojich rodákov do neďalekej Kanianky. Pretože žartovne rozprávajú o sebe, svojich rodinách, milenkách, spoluobčanoch, zaiste si Vás táto knižka získa.
Keywords: príbehy autorské; humoristické príbehy; próza; slovenská literatúra - texty