Magnáti: Siedmej veľmoci : (The fourth estate) - Archer, Jeffrey, 1940- (Motýľ, 1997)
Autor v dvojdielnom románe rozpráva príbeh dvoch výnimočných mužov našej doby. V druhej časti autor pokračuje vo vykresľovaní osudov svojich hrdinov Keitha Townsenda a Dicka Armstronga. Spája i neprekonateľne ich rozdeľuje superenie v získavaní nadvlády nad najvplyvnejšími periodikami. Čitateľ s napätím sleduje životné príbehy plné úspechov i pádov, lásky i nenávisti, čestnosti i úskokov a vlastne do konca príbehu sa nevie rozhodnúť, ktorý z nich je pravý hrdina.