Neobjasnené záhady druhej svetovej vojny : (Unaxplained Mysteries of World War II.) Všetky veľké tajomstvá 2.svetovej vojny - Jackson, Robert, 1941- (Mladé letá, 1997)
Všetky veľké tajomstvá druhej svetovej vojny. Viac ako sto máp a fotografií. V hlavných úlohách: Churchill Winston, Adolf Hitler, ...