Klub prvých manželiek : (The first wives club) - Goldsmith, Olivia, 1949-2004 (Slovenský spisovateľ, 1993)
Tri verné priateľky, nežná a krehká Anie, prostoreká a moletná Brenda a kedysi obletovaná herečka Elisa sú osudom podobne poznačené...