Klub prvých manželiek (The first wives club) - Goldsmith, Olivia, 1949-2004; Karovičová-Rybková, Katarína, 1951-; Grečner, Dušan, 1944-; Skalická, Ingrid (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1993)
Tri verné priateľky, nežná a krehká Anie, prostoreká a moletná Brenda a kedysi obletovaná herečka Elisa sú osudom podobne poznačené...
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; romány pre ženy; próza; americká literatúra - texty