Muž snov : (Starstruck) - Conway, Lianne (Scarlet, 1998)
Layne Denhamová chcela urobiť svoje interview čo najlepšie. Rozhodne sa nedá vyviesť z miery tým, že osoba, s ktorou má tento rozhovor pripraviť, je slávny filmový herec Fergus Hann. No keď sa stretla s Fegusom zoči-voči, uvedomila si, že zaľúbiť sa do filmovej hviezdy ako fanúšik je príjemné, no zaľúbiť sa do nej v rámci pracovnej úlohy znamená katastrofu. V každom prípade zistila, že Fergus Hann je v skutočnom živote oveľa, oveľa vzrušujúcejší ako na filmovom plátne...