Aj v raji prší - Zelinová, Hana, 1914-2004 (Slovenský spisovateľ, 1998)
S rozprávačským majstrovstvom do súčasnosti zasadený, vždy znova sa opakujúci príbeh o Kainovi a Ábelovi, o nenávisti, zrade, ale aj o láske.