Modrá a žltá lokomotíva - Mc Allister, Hayden (Fortuna Print, 1997)
Je to veselá knižka o modrej a žltej lokomotíve a o zvieratkách, ktoré sa tešili na novú železnicu. Všetky zvieratká pomáhali čistiť novú lokomotívu a tešili sa na otvorenie novej železnice...