Ísť vlastnou cestou : (Her Own Rules) - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Slovenský spisovateľ, 1998)
Príbeh podivuhodnej ženy, ktorá nikdy neváha ísť vlastnou cestou. Bradfordová tentoraz pozýva čitateľov na nezabudnuteľnú objavnú cestu do vlastnej minulosti, na ktorú sa vydáva hlavná hrdinka, štyridsaťštyriročná Meredith Strattonová, majiteľka šiestich elegantných medzinárodných hotelov. Jej pôvod je zastretý ťažkým závojom minulosti. Práve keď Meredith oslavuje dcérine zásnuby, prejavia sa u nej čudné príznaky záhadnej duševnej poruchy. Spočiatku sú lekári bezradní, Meredith sa musí zmierňovať s tým, že život nielen dáva, ale i berie, no napokon sme svedkami odhalenia neuveriteľného tajomstva a nečakaného konca.