Internetoví detektívi: Počítačoví zlodeji : (Internet detectives: Net bandits) - Coleman, Michael, 1946- (Internetoví detektívi, 1998)
Na obrazovke Tamsyninho počítača sa odrazu zjaví tajuplná správa od neznámeho účastníka, ktorý si dá meno Zmajster. Tamsyn a jej spolužiak Josh si spočiatku myslia, že ide o žart, ale keď im Zmajster správu potvrdí a doloží ešte ďalšie záhadné odkazy, sú si istí, že sa deje niečo zlé. Ako mu však majú pomôcť, keď vôbec netušia, o koho ide a kde vlastne býva? Elektronické správy žiaria po celej zemeguli, keď sa priatelia, vzdialení od seba tisíce míľ, snažia nájsť chlapca v ohrození. Odhalí Internet včas svoje tajomstvá?