Sen o sne - Holka, Peter, 1950- (Slovenský spisovateľ, 1998)
Príbeh nášho súčasníka, prežívajúceho "v posteli plnej snov" svoj údel vo svete, čo ho poznačil osobnými tragédiami, zároveň však obdaril vzťahmi, vracajúcimi vieru v život.