Záhada stratených žrebcov : (Mystery of the missing stallions) - Nulton-Moore, Ruth (Tranoscius, 1998)
Sara a Sam, dvojičky v tínedžerskom veku, sa odsťahovali na starú farmu, kde sa dejú podivné veci. Rozhodli sa, že záhady odhalia.