Ak ťa stratím : (Losing You) - Edmonds, Lucinda (Remedium, 1998)
Do malého írskeho mestečka prichádza Sorcha O+Donovanová, ktorá pochádza z takzvanej dobrej rodiny, je dcérou miestneho advokáta. Zamiluje sa však do obyčajného chlapa Cona Dalyho, ktorého životným snom je spievať v kapele, no zatiaľ sa mu moc nedarí. Okolnosti prinútia dvojicu, aby opustila malé mesto a vybrala sa za šťastím do Londýna. Con sa stáva hviezdou rockovej formácie The Fishermen, ktorá patrí medzi najpopulárnejšie. Tragická udalosť spôsobí rozpad kapely, čo urýchli i Conovo záhadné zmiznutie. A je to opäť hudba, ktorá ich spája po takmer dvadsiatich rokoch.