Život po živote: Klasický bestseller, ktorý ponúka udivujúce dôkazy o živote po telesnej smrti : (Life sfter Life a Rsflections on Life after Life) - Moody, Raymond Avery: 1944- ml (Východoslovenské vydavateľstvo, 1991)
Život po živote je klasický bestseller, ktorý ponúka prekvapujúce dôkazy o živote po telesnej smrti. V knihe Život po živote Raymond Moody skúma vyše sto prípadov ľudí, ktorí zažili klinickú smrť a následne boli oživení. Kniha prvýkrát vyšla v roku 1975 (na Slovensku v 1992) a okamžite odštartovala revolúciu v názoroch na posmrtný život. Z Raymonda Moodyho sa razom stala autorita v oblasti zážitkov na prahu smrti. Život po živote navždy zmenil pohľad mnohých ľudí na smrť i život. Pozoruhodné príbehy sú dôkazom toho, že po fyzickej smrti život pokračuje. Moody prináša svedectvá ľudí, ktorí boli na druhej strane a vrátili sa. Všetky sú si podobné a v drvivej väčšine opisujú pozitívne pocity. Dojímavé a inšpiratívne opisy nám dovoľujú nahliadnuť na mier a bezvýhradnú lásku, ktorá nás všetkých očakáva.