Kým nás smrť nerozdelí : (Till death do us pat) - McDaniel, Lurlene, 1944- (Mladé letá, 1999)
Prichádza zmena, buď pripravená, číta April Lancasterová svoj horoskop. Ale ako môže byť pripravená na správu, že má nádor na mozgu? Počas vyšetrení v nemocnici stretne driečneho Marka Gianniho, ktorý takisto musí bojovať s vážnou chorobou. Mark túži veľmi po živote... a po April. Ukáže jej, ako nestrácať vieru v budúcnosť, a keď požiada April o ruku, je šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Veď obaja to veľmi dobre vedia: ich láska vydrží všetko - dokonca aj smrť. Kniha má svoje pokračovanie: V dobrom aj zlom, navždy.