Skye O+Malleyová: Sladké zajtrajšky : (All the sweet tomorrows) - Small, Bertrice, 1937- (Baronetka, 1999)
Pokračování osudů Skye O'Malleyové, odvážné krasavice s havraními vlasy a smaragdovýma očima.