Miláčik : (Let Me Call You Sweetheart) - Higgins-Clark, Mary, 1927- (Zelená knižnica, 1999)
Keď známa právnička zavedie svoju dcéru po autonehode k plastickému chirurgovi, zarazia ju tváre žien, ktoré sa podobajú na známu obeť vraždy. Dáva otázky a zakrátko sa ocitá vo veľkom nebezpečenstve...