Čínske recepty v slovenskej kuchyni: Recepty šikovnej gazdinky - Horecká, Jana (Recepty šikovnej gazdinky, 1999)
Knižka je venovaná receptom na prípravu jedál z čínskej kuchyne, ktorá aj u nás získala mimoriadnu popularitu a obľúbenosť svojou pestrosťou a exotickosťou. Prináša len skromný výber receptov, pretože čínska kuchyňa je známa najmä tým, že v jej ponuke sú desaťtisíce najrozmanitejších jedál, na zmapovanie ktorých by nestačili ani tisíce strán najväčšieho knižného formátu.