On a ja : (The Klone and I) - Steel, Danielle, 1947- (Slovenský spisovateľ, 1999)
Keď Stephanie po trinástich rokoch opustí manžel a zanechá ju s deťmi, akoby sa jej zrútil svet. Nový vzťah s Petrom Barkerom, ktorý riadi svet bioniky, sa odrazu mení na trojuholník, keď na scénu vstupuje mužova kópia, Peter Klon. Vzťahy v tomto podivuhodnom trojuholníku sa zauzľujú a vedú k mnohým komickým situáciám. Autorka podáva príbeh s humorom, ktorým sa vyznačujú všetky hlavné postavy - Stephanie, Peter aj záhadný Klon.